tjugosjunde april tvåtusentretton

De senaste dagarna har bestått av att åka bil, mer bil och massa mer bil. Då bil menas med både mopedbil och vanlig bil. Har även umgåtts med världens knäppaste killar, ja och även Petra,  det går fan inte en minut utan att man skrattar. Sen igår så låg jag och Petra och nästav sov i bilen mitt på mds parkeringen.
 
Så kan det gå när man är trött. Sen så för någon dag sen fick hon soppatork så deå var det bara att stå mitt på trottoaren för att vänta på hjälp. Men allt ska man då vara med om i livet.
 
Idag är tanken att dusha (!) och läsa lite i körkortsboken. Sen mot kvällen så får vi se vad som händer och sker.
Hade velat göra om mitt hår som jag kom på igår hur jag vill ha det nu ett tag framåt! Och efter studenten ska jag klippa av mig allt det långa håret!
 

tjugonde april tvåtusentretton

Sitter och skriver på min svenska analys som ska vara inne imorgon vid midnatt. Men då jag alldeles strax är klar så ska jag skicka in den redan nu. Då kan jag skratta mig lycklig i några dagar innan jag måste börja på min psykologianalys. Men där har jag tur får då har jag redan läst boken och behöver bara göra uppgiften.

Igår så var jag i alla fall i skolan. Pratade men Petra medan jag gick och väntade på bussen. Sen så senare gjorde jag min engelska som skulle in idag.

Började även skruva i SAABen då förra ägaren brutit av nyckeln i låset. . Och hela kvällen gick jag och väntade på ett sms eller någon från Petra om att vi skulle göra någon. Då vi bestämde det på dagen, eller något sånt. Men det fick jag inte så somnade i soffan.

Idag så har jag varit med mamma på Dollar och coop. Sen har jag och hon även lagat middag. Rullader och potatiskroketter. Smaskens!

Haha såg även att det var "official weed day" idag så

sextonde april tvåtusentretton

Sitter i skolan och tittar lite facebook och bloggar. Har precis skrivit klart halva min engelska så det är jag värd. Igår vart det att fara ut med Petra efter vi var på gymmet. Eller hon hämtade upp mig vid nio. Då snurrade, köpte saker åt Linda och lämnade dom. Sen surrade vi med Robin, Joel och lite andra pojkar. Sen senare på kvällen vid 12 så kom Kasper och då pratade vi med han. Alltid lika roligt. Sen for jag hem och vid kvart över 12 låg jag i sängen.

Vaknade i morse i panik och trodde jag hade försovit mig. Men inte det. Vaknade 20 minuter innan klockan så låg kvar och drog mig.

Nu ska jag fortsätta på det jag håller på med och längta till lunchen! Och titta på fina tatueringar.


femtonde april tvåtusentretton

Sitter i skolan och har hål nu. Hade egentligen sovmorgon imorse men hade körlektion klockan nio så var bara dra röven ur sängen tidigare. Körningen gick riktigt bra, rondeller och svängar + lära sig titta ordentligt i speglar. NÄSTA gång ska vi köra i stan. VAAARFÖR TOG JAG EN TID MITT PÅ DAGEN?! aja sådant man får ta. Men det är ändå bra i längden om man tänker så, för då lär man sig allt bättre än om man skulle köra på morgonen utan trafik.
 
Idag efter skolan ska jag och Petrus på gymmet. Vi ska faktiskt fokusera på ryggen idag eftersom lilla hon har ont i ryggen. Så det blir nog riktigt bra! Sedan får vi se vad som händer i kväll. Lär slockna tidigt om man inte raggar på stan. Menmen det får vi se.
 
Nu ska jag fortsätta skriva lite på mina skolarbeten som ska vara inne snart. Jag får nästan panik när jag knappt börjat.

elfte april tvåtusentretton

Sitter i skolan och väntar på bussen hem. Då har jag planer att fara på gymmet ett tag. Känns som att jag måste nu när jag har energin till det. Plus att jag ska äta massa födelsedagsfika imorgon ;) Måste bara äta något innan jag åker dit för annars lär jag inte orka något.
 
Har i alla fall precis varit på bilskolan och haft körlektion. Idag stod parkering på listan! Och jävlar vad jag oroade mig i onödan! Det var hur lätt som helst och inga problem. Och nästa gång, måndag, så har jag längre tid och då vet jag inte riktigt vad som ska avverkas.
Sen senare ikväll ska jag göra en fas på teorin så att jag får körkortet någon gång!!
 
Idag är det varmt och sol ut så jag har på mig min nya vårjacka. Grön och med guldiga nitas, skönt tyg som tusan!
 

tionde april tvåtusentretton

Sitter här ny duschad och go. Har kommit hem från gymmet för kanske en halvtimme sedan! Körde ett riktigt trevligt pass och vill bara dööö efteråt, så det ska vara!

Idag är det 5 dagar sedan min vän fyllde år, MEN idag är det en speciell dag!
För 18 år sedan föddes vad som skulle komma att bli min bästa vän som finns i vått och torrt!! Grattis älskade Josefin!!!!!!!!

nionde april tvtusentretton

Tisdag idag betyder sovmorgon. Iallafall 4 veckor frammåt men Johanna tvungade mig till skolan och ändå behövde vi inte komma.sen engelskan, var INSTÄLLD! jävlacpdag. Var bara att gå ner till farmors lägenhet å ta det lugnt. gick sen tillbaka och gjirde klart resten av dagen.

Hann sedan hem för att äta och hämta upp körkortsblckerna. Då det bar av upp till körskolan för teorilektion.

Och nu ligger jag på köksgolvet och får ont i huvudet för att det är så hårt. Ska på ett rag skutta in i duschen. Sen dyka ner i sängen.

Trevlig resterande tisdag
!


åttonde april tvåtusentretton

I helg så har jag umgåtts med Petra. Vi har snurrat på stan, varit hundvakt, och hängt lite med Kasper, Max. Sen även lite med hennes bror, Emil och Jonas.

Så det har varit en förjävla trevlig helg i alla fall för mig! En sån helg man sent kommer att glömma!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min nästa lektion ska börja. Har hål till 12.45. Mina fingrar luktar fisk för att vi dissekerade fiskar på biologin i morse.

femte april tvåtusentretton

Igår och i onsdags så var jag och Petra i garaget för att fixa upp hennes bil. Så nu är den skitsnygg. Sen har vi fixat lite småsaker inne i bilen också. När vi sprayade bilen så blev vi höga på färgen och det väl ingen höjdare för det var inge kul när det slutade.
Sen var vi på gymmet i onsdags och tränade lite. Har aldrig varit så beslutsam att göra klart alla övningar och inte sluta när det är tid kvar. Och när vi gick därifrån kände jag mig inte lika mörbultad som jag brukar göra.
 
Idag fyller VÄRLDEN BÄSTA KASPER ÅR! så grattis till han. Vi var och hämtade upp han och Max vid halv två inatt och snurrade runt. Riktigt jävla trevligt! allltid lika kul att vara med dom, lika störda som vanligt ;).
 

1 april tvåtusentretton

Kom nyss hem efter en promenad med Linda efter isbanan :)
Vi skulle först på gymmet men dlm var ju stängde idag.
Nu ska jag och Ellen ut i gropen som vi grävt, sen en grillplats, och grille och njuta av solen :)