tjugosjunde november tvåtusentolv

sitter i maten och väntar på att dom andra ska bli klar. sen har vi fysik i två timmar sen kanske jag blir bjuden på fika av petrus. hon kanske skulle baka något smaskigt :)
igår var jag å hon hos Keinström och fikade och pratade en massa skit, det var mysigt :)
nu ska jag avrunda för vi ska gå nu (:

tjugoandra november tvåtusentolv

Idag vaknade jag vid 10 halv 11. Fikade och klädde på mig. Sen gick jag på stan och växlade in pengar. Sen gick jag på pennstället och köpte lite roliga saker. Gick sen till lindex. Träffade Rasmus, Lina och Louise. Pratade med Lina och Louise.
 
Kom helt av mig vad jag skulle göra där för jag och lina va så inne i vårt prat. Sen när dom skulle gå gick jag på lindex och köpte det jag skulle.
 
Sen gick jag hem och gjorde mig en smootie. Den blev asgod! Nu ska jag leta fram lite varmare kläder och sen ringa Petra och höra om hon ska komma hit när josse ska det. För sen klockan 17.40 ska vi på möte med Janne. Sen efter det vad jag inte vad som händer :)
 

tjugoförsta november tvåtusentolv

Ligger i sängen och tittar på the walking dead.
 
Inatt somnade jag vid två efter en härlig kväll. Fick sova 5 timmar då moas alarm började ringa och alla kom och väckte henne. Där rök ju min sovmorgon.
 
Så ska försöka sova ett litet tag nu och sen ser vi vad som händer, för imorgon är lag ledig. Det enda planerade är att vi har möte med Janne klockan 6. Sen får vi se vad livet bjuder på :)
 
Nä nu ska jag fortsätta titta på den här serien. Ha det!

nittonde november tvåtusentolv

Sitter i skolan just nu. Kom hit åtta, hade 30 minuter psykologi och sen har vi inget förrän om en vecka (y)

Så om 20 min börjar vi biologin.. JAG.ORKAR.INTE!
Har inte lust att vara här för vill bara hem och fortsätta ligga i sängen å dega som jag gjort hela helgen.

Nu ska jag kolla ansiktboken och sen traska iväg till biologin.
Hejs svejs! :)

artonde november tvåtusentolv

Väntar just nu på att Petra ska komma och hämta upp mig.
Men för det ska jag slänga på mig andra kläder och en mössa! För mitt hår är katastrof idag ;p

artonde november tvåtusentolv

Godmorgon.
 
Vaknade upp för typ en timme sen. Då fortsatte jag att kolla Street Dance 2 som jag började på inatt. Sen gick jag å fikade.
 
Just nu sitter jag i alla fall och skriver på psykologiuppgiften som ska redovisas imorgon. Det får gå som de går.
 
På ett tag ska jag hoppa in i duschen och sen vid halv 6 kommer Petra och hämtar mig och vi far på KU och genrep inför julspelen.
 
 

sjuttonde november tvåtusentolv

Nu jävlar kör jag! Den här "lilla" klädhögen ska rensas och en hel del annat skit ska göras. Hejdå kaoset å hej friden eller nåt sånt.

sjuttonde november tvåtusentolv

Idag vaknade jag typ halv tolv. Gick ner och gjorde frukost. Sen skuttade jag upp i sängen igen.
 
Slog på Honey 2. Såg klart den och sen satte jag på Katy Perry: Part of me. Den filmen/dokumentären borde ni se för den var verkligen bra. Nu ska jag i alla fall slå på Snow White and the Huntsman.
 
Jag har  inga planer för idag. Så blir väl typ att ligga i sängen och bara ta det lungt. Det behövs när man bara ränner hela tiden.
 
(bild från igår)

sextonde november tvåtusentolv

Sitter i min säng och skriver med Matilda. Vaknade för typ 10 min sen och insåg att jag kommer missa bussen till skolan. Så de är bara å ta nästa som går.

Ikväll blir det i alla fall tacos å film mys med gänget hos Josefin. Kommer bli så mysigt. Fast innan det så måste jag sova ett tag för annars lär jag däcka.

Jag är seriöst trött nu hela tiden när jag är sjuk. Igår somnade jag i Petras soffa medan hon var och duschade. Men det är ju tur att det är skönt att sova :)

REKTORS CHILL VID BORD!

Hejsan kära läsare, idag sitter vi som vanligt utanför rektorn vid borden. Våran älsklings plats! Som vanligt så "jobbar" vi skitduktigt, eller kanske inte så mycket ;) Detta bord vi sitter i är vårat så RÖR och du DÖR, hehe. Men men, jag är som vanligt glad och på Fredag blire Party med vännerna med Taco hos JK. Not JB hehe xD nånå nu ska jag inte uppehålla er nå mer. Puss Puss <3

fjortonde november tvåtusentolv

Har sovit typ tre timmar idag efter att jag skrev sist. Det var riktigt skönt. För har typ ingen ork att gör någonting. Ska typ kolla klart avsnitt 2 av The Walking Dead som jag har börjat kolla idag. Den verkar vara riktigt bra!

Sen ska jag sätta på ett till avsnitt och sen ska jag väl somna till det för är verkligen trött som en gnu eller något sådant. Mest för att jag e sjuk. så sakerna på bilden är mina bästa vänner nu för tiden ;)
Imorgon är det skola å då ska jag redovisa min svenskan redovisning om abort som faktiskt är ganska bra :)

Puss och kram hejs!

fjortonde november tvåtusentolv

Sitter just nu och har skrivit klar min svenska som jag ska skriva ut och sen träna lite till. Sen ska jag skriva lite till på min bokrapport som första utkastet ska in på imorgon.

Så det är väl vad mesta min kommer handla om. Fast vi ser vad som händer eftersom att jag har gått och blivit förkyld, IGEN!

Idag så fyller min kusin 18år. Herregud vars tog tiden vägen? Nyss var vi bara små skitungar som sprang runt och gjorde massa hyss. Och nu har vi inte träffats på ungefär två år! Gud måste åka ner och umgås med dem delen av släkten snart!!

nionde november tvåtusentolv

It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
 
Jo men att när jag skulle börja skriva fick jag dom där raderna i huvudet fast på svenska så dom fick komma in där.
Idag har jag varit i skolan och jobbar häcken av mig, i alla fall på fysiken. Drack en cola på kemin och gjorde inte så mycke mer, elle rjo men vi hade gjort samma sak i ettan.
 
Ikväll får vi se vad som händer. Kanske blir att umgås med Petra. Måste duscha innan om det blir så för jag gömmer mitt hår i mössan just nu ;)
 
Nu måste jag skriva på min svenska som nästan är klar och sen kanske jag kommer mig genom något kapitel i engelska boken innan min tid som barnvakt är slut.
 
Vi hörs väl om någon dag eller så. You never know when I appear!
 

sjunde november tvåtusentolv

Tog dom bilderna som såg bäst ut. Har inte hunnit kolla igenom alla bilder men det kommer väl fler någon annan dag :)
 
(Det här linnet var en present till Petra :))

femte november tvåtusentolv

bjuder på lite bilder tills jag idas föra över alla från kameran ;)