tjugonionde mars tvåtusentolv

När du tvivlar på min existens, leta efter mig i ditt hjärta. Där skimrar vi i färger som aldrig förr skådats, ekar i vinden som tryggt omger oss. Och om du någonsin känner dig rädd – slut då ögonen och ge dig av dit bara du och jag finns, där våra minnen står skrivna, och våra skratt ekar i vinden. Där kommer du hitta mig

tjugoåttonde mars tvåtusentolv

Hej,

har slutat för ett tag sen men måste sitta kvar i skolan för att bussen går först halv två, lite irriterande. Måste skriva som en tok på min rapport om kroppideal, fast stressen har börjat släppa nu när jag kommit igång. IDag ska jag troligt vis vara med Petra och sen ska jag väl inte göra så mycket.

Men nu ska jag slå på en film i väntan på bussen, så vi för höras.


nittonde mars tvåtusentolv

På ett tag sticker jag ut och tar en prommenad med fina Josefin. Vi lär prata om allt mellan himmel och jord som vi alltid gör. Det är så skönt att ha en kompis som är så nära och som man kan prata om allt med.

hyffsat gammal bild på oss, från 2010.

femtonde mars tvåtusentolv

Idag slutade jag 9.20! Gode gud vad det var skönt, for hem och käkade lite frukost. Hoppade på träningscykeln och cyyklade en mil. Kännde mig riktigt duktig som orkade hela vägen! Åt lunch och sen hoppade jag i duchen. Resten av dagen har jag suttit vid datorn och slösurfat, ätit middag, försökt räkna matte och hittat en bil jag är helt kär i! Fast den kostar nästan 400 000....

Tack och hoj leverpastej! här får ni en bild på finbilen!


tolfte mars tvåtusentolv

Idag var de skola. HLR-lektion på idrotten, gick till skolan och där kom beskedet, INGEN svenska lärare=ingen svenska lektion. Bara att fara hem och äta lunch och halvsova på soffan. For tillbaka och gick klart, åkte hem och tog det lugnt. Sen kom Josefin hit och vi gick och kollade om Mondo hade öppet. Med besvikna miner gick vi till åhlins och kollade vad en kedja till ett smycke kostade och sen knatade vi hem till mig igen. Satt här i ett X antal timmar och hade lite deep-talk. Var riktigt mysigt även fast jag inte direkt kunde sitta stilla. Men sådant behövs lite nu och då.

Fin flicka! ↓


hemma

Kom hem från Camilla igår. Åkte dig på lördag morgon.
Vi har inte gjort så mycket, gått på stan, tittat bio, fotat ursnygga bilder på oss, tittat miljoner filmer och gjort andra små saker, jag har klippt håret, vi hade våran egna lilla jackass-stund med häftapparaten. Sen gjorde vi en Rainbow cake som jag nu kan bocka av från min lista med saker att göra innan jag dör!
Sen fick jag en fin present av henne, en silverkedja och en hjärtberlock. Det är hur fin som helst!
Åkte buss i nio timmar igår så jag är helt utslagen idag så jag ska bara ligga i sängen och göra ingenting. Lägger upp några bilder kan få kolla på så länge.

Peace out!