tjugosjunde oktober tvåtusentolv

Igår gick det inte så bra med min packning. Gjorde en massa annat roligt. Men idag måste jga packa klart! För imorgon vid 10 rullar bilen ner mot Luleå. Vi flyger först vid 19.40 så ett tag i luleå blir det.
 
Jag har en packlista, bara det att jag inte känner för att packa. Har inga känslor för att vi ska åka utomlands. Och jag som älskar att resa! Hade kunnat jobba med att resa i framtiden. Någon som vet vad man ska jobba med då? ;)
 
Jag känner att jag kommer ha fullt upp hela dagen. Så om jag inte skriver igen så får ni ha det så bra och så hörs vi igen nästnästa vecka! :)
 

tjugosjätte oktober tvåtusentolv

Har precis varit och hämtat Ellen från fritids. Följde med Petra till veterinären tidigare för att boka tid för vaccination till Scaya.
Nu ska jag ta tag i packandet. Om två bär det av till turkiet!!! Är 8 år ganska på pricken sedan vi va utomlands på sol & badsemester. Så ska bli skönt å komma bort, även fast jag har lite skolsaker som måste göras bort.
 
Förstår inte hu svårt det kan vara, känns som att det bara är och slänga ner lite kläder i en väska. MEn nej, här ska en riktig packlista göras, allt ska planeras. SEN kan jag packa. Måste även sy om ett linne, annars får jag runda ringar på armarna ;)
 
Nu ska jag börja, önska mig lycka till!

tjugofjärde oktober tvåtusentolv

Väntar på att Petra och Scaya ska komma hit. Så jag får lite sovsällskap inatt. Måste ju vara utan dom nästa vecka då jag åker till turkitet ;)

Nu tror jag att dom kom så ska plocka upp de sista sen gå ner till dom :)

tjugofjärde oktober tvåtusentolv


tjugoandra oktober tvåtusentolv


 

nittonde oktober tvåtusentolv

Tänkte skriva ett litet inlägg. Nu sitter jag och vaktar mitt lilla systerdotter hjärta eller ja Scaya och undrar varför hon är så j*vla söt! Petra, varför skaffade du en så söt hund som jag tål också till råga på allt?!
Kan inte sluta gossas med henne, även när hon är ett mongo och far överallt :)

Petra är i duschen och sen ska vi väl hem till mig, skulle fixa nå byxor åt henne sen ska vi typ duscha lilla Scaya. Sen får vi se vad kvällen bjuder på.


femtonde oktober tvåtusentolv

Sitter och skypear med Öryd just nu. Idag har jag jag varit i skolan och sen har jag skrivit min engelska diktanalys som jag sen skickade in. Sen dess har jag bara suttit och gjort ingenting.

Imorgon är de skola, och då ska jag kanske äntligen kunna använda mitt internet!! Efter bara sådär 1.5 år :D

men nu ska jag avrunda och fortsätta ordbajsa me Öryd!

trettonde oktober tvåtusentolv

nyfriserad nöjd tjej åker och äter middag med dom bästa!

trettonde oktober tvåtusentolv

Igår stickade jag kalrt mig halsduk som jag började på förra året !? Men jag satte mig ner i typ 4 timmar och då blev den klar :) Den är hur mysig som helst och den kommer användas flitigt i vinter. Somnade vid typ 10 så det slutade med att jag vaknade före 8.
 
Idag ska jag, Petra, Joar och Josse, i alla fall dom vi vet just nu, och äta på thai sen ska vi gå ner till mig och titta på en film eller något sånt :) Kommer nog bli hur bra som helst! Så på ett tag ska jag duscha och fixa mig och sånt där.
             Fast först, ska jag städa klart på mitt rum! Jag blir aldrig klar annars!
 

elfte oktober tvåtusentolv

Sitter på svenska och läser om abort pga fel kön. Slutar om ca en halv timme så de är ju skönt :) Torsdagar är en så jobbig dag då vi var hål i ca 4 timmar. Men idag hann jag iaf kolla två av snitt av 6e säsongen av OTH.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Så kanske skriver senare vad som händer, eller har hänt :)

skämtade bara, vi slutar NU!

åttonde oktober tvåtusentolv

Om 19 dagar åker vi till TUKIET. Hej sol och värme! Jag är så sjukt taggad med tanke på att det mest bara regnar här hemma.

Idag for jag och gjorde bort psykologiprovet, och sen hem och tillbaka klockan ett. Efter skolan har jag hunnit med att sitta vid datorn och äta. Orkar typ aldrig göra något på måndagar. Nu ska jag fortsätta mysa med min säng sen sova :)

Här är Petras vovve, Scaya, som vi hämtade i fredags ♥

tredje oktober tvåtusentolv

Fredag + lördag va helt underbara å mysiga!! Vi år pizza, kakor, fika, ordbajsade och smsade en hel del ;)

Sen har jag ju sovit hos petra, som en miljon andra nätter. VI har snurrat runt på stan å sång :)

Imorgon är vi LEDIGA :D skönt som tusan! Sen på fredag slutar jag tolv sen är det helg!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen kanske äta middag(?) Vi får se va livet bjuder på, kanske åker å kikar en film.