tjugoåttonde december tvåtusentolv

När jag stod i duschen började jag tänka. Jag saknar att åka mopedbil. Att bara slö-ragga på stan. Dissa folk som vill att man ska komma och prata. Att bara köra runt och runt i flera timmar in på morgon kvisten. Komma hem vid 4 5 på morgonen. Sova i 11 12 timmar och sen vakna. Fixa sig och sen gör samma sak igen.

Det är något speciellt med att bara sitta i en bil tyst. Inte pinsamt tyst utan behagligt tyst. Komma på något roligt för att sen försöka förklara de i asgarv. Att sitta och prata allvarliga saker i en bil. Det gör att man får så mycket mer. Man säger det man vill sen får man ett ärligt svar tillbaka.

Jag saknar att frysa ändan av mig i minus 30 för att det inte finns någon värme. Sånt gör man inte var dag. Saknar att behöva skrapa rutorna. Att sopa av bilen för att de snöar hur mycket som helst på dagarna.

Men mest av allt saknar jag den übersöta chauffören. Hon som kan vara sur som ett bi ena sekunden. Vara tvär mot en så man blir lite ledsen så man tror man gjort något fel. För att några minuter senare bli glad och sväva på moln. Det finns bara en som henne. Och saknar mest att prata strunt och åka runt runt i hennes lilla mopedbil. Vi har så många minnen från alla åkturer.

Jag saknar allt. Saknar att inte behöva bry sig om morgondagen. Precis som de va i vintras, våras, somras, varje helg där emellan.

tjugoåttonde december tvåtusentolv

Blev aldrig någon dusch igår får ta den idag istället. har inga planer för idag. Hade velat gå på stan men tänker spara mina pengar tills jag far ner till Umeå! Bara 65 dagar kvar nu eller något sånt. Är ju sådär 6,5 månad sen jag och Camilla träffades sist.

Nej men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kommer väl kanske in ett till inlägg under dagen. Ni får vänta och se :)
 
 
 

tjugosjunde december tvåtusentolv

Såg nyss sista delen av twilight filmerna. Är helt utmattad. Har skrikit, svurit, hoppat omkring, pustat å frustat. Har gjort allt på en å samma gång. Men den var helt klart värt å vänta på, när man inte har en bio i stan så får man vänta på andra sätt å se den. Nu ska jag väl slå på en annan film å sen efter de ska jag hoppa i duschen. För en dusch behövs verkligen!

Dag 3: En bild på någon i din familj


Dag 2: En bild på någon du älskar

Det finns så många men en av dom iaf.
 
 
 
 

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.


30 dagar

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

tjugonde december tvåtusentolv

Har precis fixat mig klar. Om en halv timme bär det av till olles där det väntas middag med största delen av klassen :)


nittonde december tvåtusentolv

Om snart så ska jag skicka in min engelska bokrapport. Så då tar jag inofficiellt jullov.

Då ska jag bara köra på myskläder, för det är det enda jag tänker rocka dom tre kommande veckorna :)

Imorgon så fyller lillasyster sju år! Lite likar i skolan och sen är det officiellt jullov. Sen på kvällen ska vi ut och äta med klassen på olles :)

sjuttonde december tvåtusentolv

Har precis gjort klart alla julklappar till Camilla. På bara två timmar fick jag en massa idéer och massa julklappar blev till :)

I år får det faktiskt bli några hemma gjorda klappa och några köpta. Tycker att det ibland kan vara roligare med hemmagjorda julklappar.- Dom är ju gjorda med kärlek.

Nu ska jag skriva klart min psykologi uppgift. Har cirka mindre än en fjärdedels a4 kvar att skriva. Sen tar jag jullov!


femtonde december tvåtusentolv

Sitter och skriver på en engelska bokrapport som ska in på torsdag. Så det är det mesta min fritid går till. Ska även hinna med att skriva två psykologiuppgifter. Sen kan jag ta jullov på riktigt. Så när jag är klar med dom SKA jag ge er bättre blogg inlägg :)

Puss & Kram

tolfte december tvåtusentolv

Länge sen jag skrev sist. Idag har vi gjort nationellt prov i matte. De gick väl sådär, men ett E hoppas jag att jag fixar :) Sen satt vi några stycken kvar ett tag å babblade, sen åkte vi hem med bussen. Om sådär 2 timmar ska vi på en föreläsning med nobelpristagaren i Kemi 2011.
 
Imorgon har jag faktiskt sovmorgo till ett. Då ska vi på en teater med svenskan, och det är min enda lektion :) Sen på fredag ska jag, Josse, Rasmus, Petra, troligt vis Jossan coh Joar ut och äta :) 
 
 
 

-

Du är den vackraste jag mött,
Inte påmålad och falsk som andra,
Du har väckt upp det jag trott var dött,
Och när du har mej när jag tar dej,
Din hungrande kropp får frid,
Bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.

sjätte december tvåtusentolv

Var till frissan idag. Klipp + färg stod på schemat. Vi gick igenom vad jag ville göra och hade massa förväntan på hur de skulle bli. När vi va färdigt efter två timmar kom jag ut med mörkbrunt hår med ett brett parti som är färgat i en väldigt orange lite röd färg.
 
Är så himla nöjd!!!! Det är verkligen superfint, och jag tycker jag passar så himla bra i det. Och det va skönt att göra det hos Sofia som är min kompis syster. De är som lättare å få till det som man vill när man känner frisören :)
 

sjätte december tvåtusentolv

Sitter i skolan och väntar på Ella. Sen ska vi + Agnes jobba på vår svenska redovisning. Hade egentligen velat åka hem. Men nej det får jag inte nu. Är så sjukt trött så de inte finns.

femte december tvåtusentolv

Sitter i skolan just nu. På en bänk. I en tom korridor. Och väntar på petra.
 
Vi tog bussen till skolan imorse, men de va då ett helvete å få upp henne ur sängen. Trodde jag skulle behöva hämta insatsstyrkan. Fast fick upp henne tillslut.
 
Åkte till skolan och har varit här heeela dagen :) Nu slutar hon så avrundar här. Hejs!
 

fjärdje december tvåtusentolv

Efter kören så ringde jag Petra. Men den tönten svarade inte så efter att jag ringt tre gånger svarade hennes systeryster. Hon sa att hon kunde hämta mig. Så Linda och deras mor kom och hämtade mig.

Sen åkte vi på Statoil och köpte lite gott + lite lotter. Fick 2 tian lotter av deras mor som jag faktiskt van 20 kronor på. Måste bara vänta till 22 Feb för att lösa ut som ;) Sen satt vi och löse korsord och sen efter ett tag vaknade Petra till liv.

Då for vi till kullen och hämtade upp Sebbis. Sen for vi till garaget och hämtade upp Ante. Sen skjutsade Linda hem oss till mig. Så nu sitter vi här i min säng och ska väl sova snart :)

Puss och kram

fjärdje december tvåtusentolv

Har inte så mycket att skriva. Gjorde fysikprov i fredags och fick tillbaka det idag. OCH jag klarade det!!! :D fy så lättad jag blev.

Sen gjorde jag matte prov idag. Det kändes som att de gick bra. Nu om en timme ungefär ska jag på kören. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda :)

första december tvåtusentolv

jag och min vän petra vaknade här för ett tag sen. då slog vi på nån serie och käkade lite chips. sen sprang vi in å gav scaya mat och klippte hennes klor :) nu ska vi väl göra oss i ordning :) vi hörs väl
senare