tjugoåttonde september tvåtusentolv

Sticker upp till församlingshemmet och spenderar en kväll + natt med dom bäste tjejerna som finns!!

Gillar att vi får låna lokaler när vi vill, gör att våra liv blir bätta ibland (y)

Vi hörs om någon dag, kanske när det är oktober, vem vet? Puss

tjugofemte september tvåtusentolv

Tänkte att ni skulle få nån bild från de att vi var i Kvikkjokk. Titta och njut!
 

tjugofemte september tvåtusentolv

som en zombie åker jag till skolan! Jag vill inte..

Hejdå

tjugofjärde september tvåtusentolv

Sitter och spelar lite mobilspel. Har precis gjort mig i ordning för sängen, för att inatt ska sovas! 
Jag hade fast kunnat sova bort en hel dag, så mycket älskar jag att sova :) Imorgon är det skolan och sen ska jag och några andra + en massa andra på World Cup Kick-Off klocna 19. Thats my day!
 
Föressten så hade jag ett moment idag som gjorde mitt liv några gånger mycket lyckligare!
Jag <3 vänner man har där fast ändå inte, måste vara en av de bästa känslorna.

tjugoförsta september tvåtusentolv

Ett tag sen jag skrev nu. Men har inte riktigt hafr orken eller tiden till att skriva.
 
Sen jag skrev sist har jag hunnit gymma med jossorna och käkat middag hos mig mormor.
 
Idag i skolan gjorde jag inte så mycket. Skrev djupa texter om kärlek på engelskan, köpte cola åt kasper å socialiserade lite med han en sväng under fysiken, gick till mitt skåp några gånger och fattade inget av vad vi gjorde på kemin.
 
Gick och åt snabbt sen tog jag bussen hem. Sen ringde Jossan så jag pratade med henne alldelens nyss. Sen lite senare ska jag åka till henne :)
 
 

nittonde september tvåtusentolv

Är taggad för en dag på sjön med tre klasskamrater. Gräva efter gegga, döda blommor, insekter och annat skit är vad som står på våran uppgift. Jag bara älskar biologin (y)

artonde september tvåtusentolv

Sitter just nu och inte gör så mycket. Kom hem från skolan vid 3 och klockan 6 är det kör. Tycker det är riktigt skönt att ha något att göra om dagarna :)
Herre gud vad jag såg trött ut på bilden, men kameran hade spunk och ville inte fokusera!!
 
 

sextonde september tvåtusentolv

Nu sticker jag till Malmberget och umgås med några fräna folk :)
Har på min nya tröja jag köpte här i veckan :)

femtonde september tvåtusentolv


femtonde september tvåtusentolv

Igår när Moa kom hem satte vi på Hunger games men såg typ 20 min av den sen somnade jag. Så nu tittar jag den istället :)

Hade behövt gå och äta lite frukost för min hunger är nästan olidlig!

Senare idag får vi se vad som händer :)

fjortonde september tvåtusentolv

- Fick världens roligaste samtal imorse - dagen började bra!
- Cyklade efter en liten kille som snodde grannens kofot med ziperall och sliten som fan - dagen fortsatte bra!
- Tittade gamla bra filmer/serie - bra dag!
- Ska titta the hunger games, igen ( :D ) - dagen fortsätter bra!

Det enda som är dåligt är väl att jag varit hemma från skolan, det är kallt, jag får inte gå ut och ville kolla film med mina fina vänner!


fjortonde september tvåtusentolv

Speachless!
Satt tårögd genom hela klippet. Se den du också!
 
 

tolfte september tvåtusentolv

skolfotot - det enskilda - gick ungefär lika bra som bilden visar!
 

tolfte september tvåtusentolv

skolfotot - det enskilda - gick ungefär lika bra som bilden visar ;p


tolfte september tvåtusentolv

Lägret i kvikkjokk var helt underbart med en massa najsa människor. Bilder kommer senare för har inte fört över dom till datorn ännu.

Idag är det skolfoto. Tjoho (y) Kommer väl se ut som ett hej-kom-och-hjälp-mig som vanligt!

Har iaf sovmorgon till 9.30 och vet inte alls vad jag gör uppe nu. Min näsa är täppt som fasen! Jag vill gärna bli frisk nu, tack!

Hittade en bild på huset vi sov i under lägret :)
 

sjunde september tvåtusentolv

Har precis kommit hem från skolan. Och jag packar som en tok! för om 2,5 timme sticker jag och en massa härliga människor till kvikkjokk för läger :D Så jag antar att det kommer komma upp en massa bilder här nästa vecka :)


femte september tvåtusentolv

Chillade i skolan - en lektion! Hur awesome som helst! Måste bara älska sådan här dagar :) Gick ner till min farmor när vi slutat. Eller det va ju bara jag där för att hon inte är hemma. Låg på soffan och tittade VÄRDELÖS tv i några timmar. Vid tre bytte jag om och gick upp till skolan.

Satte mig på en bänk i en korridor och väntade på Josefin och Josefine. Dom slutade halv 4 och då gick vi till gymmet. Köttade på i ca. 1 h 10 minuter. Det kändes hur skönt som helst och jag ångrar inte en minut!

Fick hämtning av Petra när jag skulle hem. Vi svängde förbi ICA och sen släppte hon av mig hemma. Hoppade i duschen ganska direkt och sen dess har jag hunnit äta och glo vid datorn. Om ett tag ska jag titta en film och sen ska jag sooooova :D

 
(Haha ungefär såhär kände jag mig idag)

femte september tvåtusentolv

Igår var det helt underbart på thai. Träffade två andra kompisar så gick och snackade med dom och sen satt jag och jossorna kvar i nästan två timmar och babblade på om allting. Höll på att få betala 1.55 för min mat, det hade jag inte tackat nej till :)

Nu har jag iaf fixat mig och allt sådant. Så på en halvtimme ungefär sticker jag till skolan och sen blir det att kötta på gymmet när jossorna har slutat :)

fjärdje september tvåtusentolv

Har kommit hem från skolan för en timme sen. Var en lugn dag med bara tre lektioner :)

Just nu väntar jag på Jossorna som är påväg hit. Vi ska och äta middag alla tre. Fast nu saknas bara Matilda och Petra! Tror att vi ska och käka på thai men vi får se vad det blir i slutändan :)


tredje september tvåtusentolv

Skola som vanligt idag. Fiskade vatten på biologin och räknade massa kemi och matte. Även fast det gick segt. Sen kom Petra och hämtade mig snäll som hon är. Kom hem och jag gick å satte mig i soffan. Käkade mat och sen gick jag upp på mitt rum.
 
När jag väl var där så fick jag tråkig och började pyssla. Det var typ 100 år sedan så det va på tiden. Texterna har jag hittat på we♥it.

Det här var vad jag fick ihop efter några timmar. ↓↓↓ 
andra september tvåtusentolv

igår så städade jag mitt rum hela dagen. Har fortfarande min garderob kvar att fixa i.

Sen på kvällen plockade Petra upp mig. Vi for iväg för att fota henne coh hunden. Gick inge bra så vi for hem till henne. Satt där och babblade och sen for alla iväg så vi blev helt själv.

Satt oss och tittade tv och Petra va väl inte på det bästa humöret. Kasper ringde och vi bestämde oss för att plocka upp han men när vi väl kommit till stan hade han åkt med någon annan.

Sen snurrade vi bara runt. Stannade och pratade med Kasper, Tobias och någon annan som va på kyrkan. Kom väl hem vid tolv och dök ner i sängen på en gång. Vilket resulterade att jag vaknade 9 idag.

Har inte gjort så mycket. Va ute och åkte longboard ett tag men gick sne in och käkade lunch. Ska fara och pumpa min cykel här på ett tag och sen vet jag inte vad som händer fram till klockan 6. Då är det KU som står på schemat.

Vi höres någon annan dag. Nu ska jag fortsätta njuta av min underbara helg som fortsätter i samma bra spår som den började i :)