trettioförsta augusti tvåtusentolv

Idag hade jag skola till 12. Gick mot bussen men stannade å pratade med Petra i korridoren. Sen gick Robin förbi och frågade vars han skulle så då gick jag med han mot bussen istället. Kom till sporthallsparkeringen å då stannade vi å snackade med Emil, Kasper, Petras bror och nå folk. Robin gick iväg och jag stannade kvar och pratade ett tag. Kasper frågade hur jag skull komma hem och sen blev det att jag åkte med han och Petras bror.
 
Hamnade först i sarkas å lekte lite. Var väl ett gäng rädd men det gick bra. Sen for vi till stan och snurrade. Vidare upp till Kasper och där helstripeade han sina mopedkåpor. Tog ett himla bra tag men fint vart det :) Sen vid halv 4 blev han upphämtad av nå folk så Ante körde hem mig.
 

En bra start på min helg kan jag ju bar säga (y). Så sen efter det att jag kommit hem har jag bara legat i soffan och sovit ett tag också. Riktigt skönt! Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, kanske en film eller nå :)
Hittade ingen bra bild så slänger in en från när jag va i Petras stuga för ett tag sen.
 



tjugonionde augusti tvåtusentolv

Skulle egentligen ligga och sova för 111 timmar sedan men precis när jag lagt mig i sängen så skrev Matilda att hon kunde skypa. Så nu sitter jag och pratar med den pinglan på skype :D . Och det går verkligen inte bra för oss. Det bryts hela tiden men de går bra ändå :) Funderar på att hoppa i kojs snart så man får liiiite sömn iaf ;)

tjugoåttonde augusti tvåtusentolv

Har varit i sandviken med klassen och teknikarna. VI hade nå tävlingar å mitt lag kom näst sist. Grillade korv och käkade mackor till lunch. Fast är ändå hungrig så funderar på å käka någonting.

Nu har jag iaf duschat och ska strax möta upp Jossan och Josse, tror iaf att det är dom som kommer. Sen ska vi gå på stan för Josse skulle köpa någonting :)

Sen efter det blir det väl middag och efter det har jag än så länge planer på att städa mitt rum. Ska verkligen få ordning på det så att det blir lite fint :)


tjugosjunde augusti tvåtusentolv

Har spenderar helgen i tädendö på holmen. Där var det eldfesten som gällde. Vi tog Petras moppebild ditt vilket tog oss ungefär tre timmar. På fredagen åkte vi dirwkt till hennes stuga en bit utanför tärendö och sen på lördag fixade vi oss, hämtade upp moa sen for vi på holmen.
 
Åkte hem vid 16 igår och va i stan kring 19. Då for vi förbi kören/KU en sväng sen for jag hem och packade upp och sen somnade jag vid 12.
 
Idag var det upprop som gällde. Började klockan 10 och det va undefär 1.5 timme sen gick vi och käkade. Hade en fin människa och smsa under dagen så det gjorde allt mycket bättre!
 
Sen gick vi och käkade och visade Christian runt på skolan sen plockade systeryster upp mig och släppte av mig på stan. Kollade lite där och sen gick jag hem. Efter det har det inte hänt mycket. Bara suttit vid datorn. Just nu är jag barnvakt åt tjorven på bilden :)
 
Imorgon ska vi vara i Sandviken hela dagen och leka! DÖDA MIG!! Sen ska jag försöka att städa mitt rum som är ett jäkla bombnedslag :)
 
Puss och Kram!

nittonde augusti tvåtusentolv

Hejhej. Nu har jag kommit hem från IKEA och packat upp allt coh så. Jag handlade litegrann och nu har jag otroligt ont i fötterna. Fick även med mig hem två oar skor från skopunkten.
 
Tänkte faktiskt lägga ut bilder på allt jag handlat så kan ni få se hur det ser ut :) och efter att jag har lagt ut bilderna ska jag hoppa i sängen och sova. Får se va det händer för något roligt imorgon :)
 
                                                                                   Sängkläder↓
                                 Örngott ↓                                                                         ett laptopstöd↓
Tavelram till bilden jag fick av Camilla på oss ♥↓                 och en tavelhylla till det↓
                                       4 vita och 4 svarta tavelramar till andra bilder↓
                         Och så köpte jag lite ljus + ljusfat i glas som jag inte hittade bild på ↓
 

atronde augusti tvåtusentolv

hoppar strax i bilen för att fara mot IKEA!
 
Åker världens omväg så är väl där om ca 6 timmar! Tjoho, jag ska sova i bilen :)
 
Vi hörs när jag kommer hem :)

fjortonde augusti tvåtusentolv

Det här är ett tidsinställt inlägg.
 
Nu gör jag det här officiellt för alla.
 
I torsdags ringde Peter från STS till min mamma. Han hade ett förj*vla tråkigt besked. Face The World ringde till STS i måndags och drog tillbaka samarbetet med dom då de inte kunde hitta någon värdfamilj till mig. Efter det jobbade de på STS som tokar för att lösa det med i torsdags tog dom ett beslut att dom inte kunde gör mer. Detta betyder alltså att jag inte kommer att åka till USA som utbytesstudent. Jag fick några alternativ men det känns inte lockande idag. Har verkligen tappat suget till allt! 
 
Som planen ser ut nu så står jag på reserv till Australien/Nya zeeland till januari men det känns som ett nej. Och då lutar det väldigt mycket på en språkresa kust till kust med STS nästa sommar. Vad som händer är inte alls bestämt. Sen har jag planer på att fara som Au pair eller plugga på College efter gymnasiet.
 
Så för alla som bor i stan, ni slipper inte mig ;) Nu ska jag försöka smälta allt det här och satsa på skolan!

femte augusti tvåtusentolv

Igår så han jag med att äta en massa mackor, sitta vid datorn och göra ingenting, slita av mig lösnaglarna efter tre timmar. Hann även köra lite handikapp moped. De va ganska kul, förutom att den slutade funka mitt i allt :)

Idag vaknade jag typ vid tre, då hoppade jag i duschen. Vid 5-6 kom Josefin och vi for ut och raggade med Petras mopedbil. For på coop och jag köpte chips och dricka och en ny mascara!! Sen gjorde vi lite hemliga uppdrag sen for vi runt på stan och så. Åkte hem och käkade mat och Josefin åkte hem.
 
Sen tittade jag på The ugly truth på 3an. Den va helt okej den filmen. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, hade vela gå ut men det ösregnar ute så vi ser va jag kommer på för kul.

Hejs :)

Det här är en handikappmoped ;)

fjärde augusti tvåtusentolv

Eftersom att jag har urtråkigt en lördag kväll så rotade jag igenom mitt rum. Då hittade jag en kartong med lösnaglar som jag stoppade fast. Känner på mig att dom kommer sitta kvar max 1 dag, kanske 2. Dom är ju jävligt jobbiga!

Idag vaknade jag och gjorde nå frukost/lunch. Sen vid 4 for jag och hämtade min cykel från Petra och då cyklade jag raka vägen upp till Malmberget. Sen två timmar senare hoppade jag på cykeln igen och cyklade hem. Har alltså cyklat 1.5 mil idag :) Sen dess har jag inte alls gjort mycket. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske tar mig en promenad eller något :)

tredje augusti tvåtusentolv

Ett tag sen jag skrev. Händer inte så mycket. Bor nästan hos min fina Petra. Sover alldeles för länge på dagarna. Är hemma över helgen. Har tvättat insidan på Petras moppe bil, det behövdes! Behöver hämta min cykel som står hos Petra. Bara jag, ena lillasyster och pappa som är hemma i helgen. Väntar på placering i USA. Gjort en liten packlista. Taggad till att fylla 18! Tatuering och piercing på G.
Fina korta meningar om vad som händer i mitt liv. Inte mycket lite iallafall :)

Vi hörs någon annan dag :) pusspuss
 
fina vi är