åttonde augusti tvåtusentretton

Today is the day! Camilla kommer hit.
Faktiskt första gången hon är här på sommaren.
Annars har hon bara varit här på vintern/våren och hösten/vintern.
Vi får se vad vi hittar på fram tills hon åker hem söderut igen.
Nu är det bara två timmar tills hon kommer å vi får kramas, sen får vi se vad dagen erbjuder.
Hörde ryktas om en tidig kväll ;)
 
Faaast först ska det städas så det inte ser ut som ett helt bombnedslag på mitt rum.
Det kan ju alltid vara lite trevligt.
Sen hämtar jag hem henne.
 
 

sjunde augusti tvåtusentretton

 
 

sjunde augusti tvåtusentretton

Fråga frågor HÄR
 
 

femte augusti tvåtusentretton

hihi.
 
 
 
 

andra augusti tvåtusentretton

 

första augusti tvåtusentretton

För tre dagar sedan kom jag hem från Turkiet. Spenderade de tre sista veckorna i juli där. Det vill säga 9-29 juli var vi borta. Resan har innehållet, sol, sol och mer sol, bad, taxiturer, bussturer, mat, frukt, drickor, chips, böcker, shopping, utgångar, avslappning, hamam och mys. Sen har vi såklart gjort massa annat som är bara småsaker.
 
När vi var inne på våran sista dag vill jag bara att tiden skulle gå sakta så att man fick stanna där längre. Ena halvan vill hem och den andra vill stanna. Men så är det nog alltid när man är någonstans. Kanske ska lära mig att ta vara på tiden lite mer?
 
Sen när vi kom hem till Gällivare var Josefin och Rasmus där för att hämta oss. Vilka stjärnor! Senare på kvällen for jag, Petra, Josefin och Rasmus upp på toppstugan och fikade och hade det väldigt roligt.
 
Sen idag fick jag veta att finafina Camilla kommer hit den 9e augusti och stannar några dagar. Så jag sakant henne så det ska bli roligt att hon kommer upp! Det är nästan 1 ½ år sedan hon var här.
 
Så tills dess får vi se vad som händer. Väntas 18 års "fest" på söndag iaf till Matilda!! och henne har jagj inte sett på Ett freaking år!? Det är helt sjukt!