tjugosjätte mars tvåtusentretton

Igår blev det ett pass på gymmet. Känns i benen idag kan jag lova! Längtar tills nästa gång.

Idag är det skola. Sen ska jag på min första körlektion efter skolan! Och sen senare är det teorilektion som gäller. Det är väl min dag.

Nu väntar jag förövrigt på Petra och hennes bror så jag kommer till skolan :)

tjugonde mars tvåtusentolv

Under lovet var jag nere hos Camiila. Har typ glömt allt vi gjorde men vi bakade, var på bio, promenerade med hunden, kollade massa skräckfilmer och serier, fotade oss i vanlig ordning. Sen gjorde vi en massa andra saker som jag inte kommer på nu. Men de va asroligt att träffa henne efter NIO månader!! Nu får man se hur länge det tar innan nästa gång ;)
 
Sen i helgen så har Jag, Petra, Josefin, Josefine, deras pappor och Joar åkt upp med skotrarna till stora sjöfallet. Åkte klockan 9.00 från gällivare och kom fram klockan 17. Den första 6,5 milen var roliga sen flög jag av skotern och slog i hela höger ben och huvudet i snön. Som ej var den mjukaste! Men som tur bröt jag inget eller så, bara blåmärken och ont i musklerna.
 
Sen på vägen hem körde vi vilse på ett fjäll vars det var snöstorm. Man såg typ 2 meter åt sidorna.
Vi åkte från sjöfallet vid halv 12 och kom hem först vid 10 på kvällen. Så det tog ett jävla bra tag å komma hem.
 
Imorgon börjar jag på körskolan, eller ja på tisdag börjar det väl på riktigt! Så körkortet är nära nu kan man ju säga!! Ska bli så himla skönt att få göra bort det nu :)

Läs & Fundera..

Ida Jenny Sofia Åsén är riktigt dålig på detta med att uppdatera sin blogg eller ja ge oss inlägg på denna blogg så därför tar jag och skriver lite här ist och får helt enkelt se om hon märker att jag skrivit eller inte.

Jag kan som inte skriva vad Ida har gjort hela dagen men jag kan skriva att hon har varit med mig idag och att vi alldeles snart efter att hon varit och övningskört med sin fader ska kolla film och sova. Sover över här idag för att jag börjar 8 och de gör hon med så vi ska ta bussen tillsammans eftersom jag inte har kört med min mopedbil på aslänge och jag känner ingen ork för det nu heller.

Nej nu ska jag avrunda här och vänta på att den finaste pojken på jorden ska skriva/ringa så jag kan säga God natt till honom och imorgon ska jag nog jävlas med honom och ringa honom å säga G'morgon på morgonen. Eller så är jag snäll och bara skickar ett sms ist.

Ha det bra nu Idas läsare- Ni kan läsa min blogg på www.aamandapetra.blogg.se ifall ni vill.

andra mars tvåtusentretton

När det här inlägget kommer ut är jag troligtvis en timme ifrån Umeå och Camilla. Det är 9, NIO månader sen vi träffades sist! Det är nog det längsta vi någonsin varit ifrån varandra sen vi träffades.
 
Jag har längtat ihjäl mig efter den här dagen nu sen i höstas. Men nu jävlar! Jag har saknat å saknat men nu kommer de bli ändring.
 
Så det komemr nog inte komma upop något här. Fast ja, det har det knappt gjort annars men.