2012-02-28

idag var det sovmorgon till 9.30. försov mig nästan. tog bussen upp till skolan som var liiiite försenad. jobbade matte som en ton till 10.15 då gick jag till våran svenska lärare och skrev klart min svenska argumentation på mattetiden. gick tillbaka och jobbade ännu mer. åt lunchen som gick ner, var väl ingen höjdare. hade lite tyska och gick tidigare. for till Adviva och gjorde tuberkulortest, ska tillbaka på fredag och läsa av det. åkte hem och gjorde ingenting. har bara latat mig hela dagen. just nu käkar jag glass och sitter på mitt skrivbord.

när jag ätit upp glassen ska jag hoppa ner i sängen.

tänkte lite

och jag vill bara säga att Camilla är BEEEEEESSSTTTTT!!!:D

.

GRATTIS TILL MIG SJÄLV! 17 år idag ;):D

Hejhej.

Nu sitter jag i skolan och har svenska. Det är inte kul men aja. Idag går jag ändå till 4 och har massa långa lektioner som är jobbiga.

Nu ska jag skriva fakta om ett ämna att göra argumentationsprov om nästa vecka :)

Fredagkväll

Har precis kommit hem från skolan. Sitter och flyttar över filmer som jag ska ha med migh ikväll då det är SKRÄCKFILMSKVÄLL hos Matilda !! Dit kommer det att komma en massa människor. Bra minne jag har som endast kommer ihåg Josefin och Josefin, Rasmus, Linette, Agnes och Anya. Ska leta fram lite pengar och sen ska jag knata upp på stan och köpa typ nötter som jag kan ha emd ikväll och äta när jkagh dör till alla skräckfilmer ;)
15/2

Nu mina vänner ska jag laga lasange till middag. Sedan drar jag på mig träningskläderna och tar bussen upp till gymmet och tränar lite med en massa fina. Dock ska jag bara cykla för att jag är så gott som jättesjuk. Näsan bara rinner i omgångar och jag känner hur de börjar göra ont i öronen = FÖRKYLNING!!!

När jag kommer hem ska jag skriva ut papper inför engelskan imorgon och skriva på svenska argumentationen om rökning. Sen måste jag verklgen träna inför engelskan för jag SKA banne mig höja mitt B till ett A!! Är nog det enda ämnet jag vet att jag kan höja mig i.

nu ska jag he in lasangen i ugnen.
Hejs!

DADADAAADAAM :D

Här är den! Och nu kommer det bli bättre medd uppdatering, och det kan ni ge er attans på!!