tjugonionde april tvåtusentolv

Den här helgen har skilt sig från alla andra. Har inte alls varit med Petra. Har faktiskt varit med fina Josefin, som jag typ inte umgåts med på 100 år! Det har varit en riktigt trevlig helg. VI har färgat hennes hår men de blev åt fanders, så vi fixar till det imorgon på våran sleepover som troligtvis blir av!

Imorgon är det även majbrasa på malmsta med nå fräna människor! Jag och lilla Josefin tar 16.19 bussen upp dit. Kan bara sluta på ett sätt = B.R.A!

Nej nu ska jag fortsätta smida planer och sen ska jag hoppa i kojjs :)

Puss och kram, skumbanan!


tjugoandra april tvåtusentolv

Ligger i petras säng och våldtar hennes dator ;) att vara utan min telefon och dator hela helgen sätter sina spår, smsar som en tok istället. I helgen har vi inte gjort så mycket. Var ute och raggade till fyra imorse, vaknade typ 11 och nu håller petra på att fixa sig för sedan blir det KU. Taggad!

"Jag hatar när man fiser i flygplan så att piloterna svimmar"

"Ida kommer, Ida kommer, göm alla barnen, göm alla barnen"
Ingen kan sluta kolla på en sån skönhet som dig 

fjortonde april tvåtusentolv

Nu ska jag byta om till nå vanliga kläder och sen ska jag knyta på mig skorna och gå ut på en promenad. Det är jätteskönt att vara ute och promenare nu på kvällen. Har gjort det nästan varje dag sen förra onsdagen. Ikväll ska jag försöka gå och lägga mig kring 23 så att jag inte är död på måndag. Längtar verkligen inte tills skolan börjar! Fast nu är det bara 36 skoldagar kvar tills det är sommar lov! Och idag är det precis 2 månader kvar tills informationsmötet i stockholm. Sen är det bara ca 2,5 månader tills jag åker till USA.


elfte april tvåtusentolv

Lite bilder från när jag och Josefin var ute och promenerade i söndags.


femte april tvåtusentolv

Idag blev jag väckt fela gånger. Alla undrade när jag började. Hör här: JAG BÖRJADE KLOCNA 10. Det har typ aldrig hänt sen vi började gymnasiet. Då var det friluftsdag med gymnasiet! Madrassen var redo för att ta mig, Lina, Kricko och Johan ner för backarna. VI höll på att dö flera gånger och vi fick flera meter snö över oss när vi bromsade för att inte åka in i alla träd och stolpar. Det gick väl sådär.

Nu ska jag tråka hela dagen! Har ingenting och göra och har ingen aning om vad mina vänner ska göra.

Här har ag spenderat min dag↓↓↓

fjärde april tvåtusentolv

Ny månad här, lov imorgon och liver är på topp!

Idag var det muntlig redovisning av rapporten vi har skrivit. Det var det här alla fasat över. Lät idag som att alla har skrivit klart den igår kväll/natt. Vi var fyra stycken i ett tomt klassrum på engelskan, lektionen före redovisningen, och tränade.
Gick väl sådär, hade knappt tränat något. När vi var klara gick vi in till det vanliga klasssrummet och peppade varandra och spelade hänga gubbe. Fick vänta på lärarna ett bra tag och när vi kommer inte och sätter oss ställer sig Berit, våran historie/samhällslärare, där framme och säger; " Jag drar ett namn från den här  burken så slipper vi gå efter klasslistan". Det enda jag tänker är "inte miog, inte mig" OCH såklar blev det jag!
Gick fram ch redovisade. GIck bättre än jag förväntat mig, och när jag kom tillbaka till min plats så sa Elisabeth att det var bra. Då vart jag lättad och sen satt jag och lyssnade på alla andra.

Kom på i efterhand att jag inte han bli nervös när jag var först så det var possitivt.
nu ska jag äta mat och sen invänta kören som börjar 19.15 :)