tjugoandra juni tvåtusentretton

Förra året vid den här tiden gick jag, Petra och Kim hem mot Petra. Hade då bara någon timme tidigare träffat Kim för första gången. Men även André. Dom två killarna skulle sen bli dom två jag och Petra skulle spendera hela sommaren 2012 med. Vilken jädra underbar sommar det var, med miljoner minnen som sent kommer att glömmas. Och vilken otrolig tid vi spenderade i olika garage då, kändes nästan som att vara hemma då. Vilka tokiga killar vi umgicks med. Sena nätter och sena dagar, allt var som tvärtom. Det tråkiga är att jag inte pratar med någon av killarna något mer. Tänk vad allt kan förändras på så kort tid ändå. Såg Kim när jag gick förbi platsen där vi träffades alla 4 för ett år sedan. Då var det en himla bra stund!

Men i år spenderas den här helgen på jobbet. Tre nätter i rad. Ingenting är som då. Men kan lova att det är nästan minst lika bra. Då jag har ett av dom bästa jobben kan man tänka sig.
Men även så har det här året som gått gett mig några nya underbara vänner, minnen utav dess like och ett underbart liv! Nu ska jag lägga mig med ett leende på läpparna och se fram emot morgondagen. Puss & kram och en GLAD MIDSOMMAR! (lite sent men ändå:))

artonde juni tvåtusentretton

Idag är det en stor dag i mitt liv. Har äntligen fått KÖRKORT!!!!!!

Så det har jag nu bockat av från min "Before I Die". Känns så himla skönt !:)

tionde juni tvåtusentretton

Sitter just nu i min säng och väntar på att Petrus ska vakna. Hon somnade väl vid tre och jag någon gång vid 4. Sen kom typ alla i min familj och skrek på mig vid nio så den här natten har ju bara varit förjävlig. Att man aldrig kan få sova?

Idag ska vi färga mitt hår klart och sen ska vi ta tag i Petras går också. Sen får vi se vad dagen bjussar på. Kanske en ragg eller kanske lite besök. Vem vet ;) Nej nu ska jag fortsätta drömma mig bort till vita stränder, paraplydrinkar och hotellfrukost!

Åttonde juni tvåtusentretton

Just nu sitter jag på jobbet och har tryckt i mig ett äpple. Bara två timmar kvar innan jag får fara hem och lägga mig i sängen.
Har diskat å donat för att hålla mig vaken då jag vaknade ganska tidigt idag. Och senare kom lilla Petrus på besök med sin lilla hund och vi for på missions ett tag.

Har bara en natt kvar innan jag är ledig från till jobbet ända fram till på fredag. Men är ledig från allt ända fram till på tisdag vid 1. Då har jag min sista lektion och sen är det nästan sommarlov :)

sjunde juni tvåtusentretton

Haha ja nog är det allt kul. Vanliga dagar så höra alla av sig och är sociala eller något liknande. Men nu när man fått jobb och jobbar, DÅ är det som att man har gått och dött och ingen hör av sig mer. Ja vad ska man säga gott folk? Sånt kanske är livet (?) och det finns då folk av alla dess slag.

Nu ska jag då dyka rakt ner i sängen så jag kommer mig upp imorgon på dan så man hinner se solen innan jobbet! Natti