trettionde juni tvåtusentolv

hejhej, idag har jag varit på marknaden med Josefin och Joar. Sen har vi bara suttit hos mig.

Har även fått ett par högtalare till datorn så jag kan lyssna på hur mycket musik jag vil utan att få ont i öronen :)

Nu ska väl dom hem på et tag och jag ev sugen på att fara till Kiruna. Hade t.o.m haft sovplats men stannar hemma och sparar pengar och skiter i hålan där uppe :)

Hejdå vi hörs någon annan dag.

som du saknar - Camilla och Petra
som du älskar väldigt mycket - Alla mina närmsta vänner
som du kan offra livet för - Måste nog bli Petra!
som du tycker är underbar - Petra
som såg dej gråta sist - Ingen aning
som är din barndomsvän - Helt ärligt, så har jag ingen, alla har kommit in på senare tid
som du senast sov med - Petra, Kim och Andre
som du tycker är snäll - Josefin K
som du tycker är cool - Det finna många
som känner dej bäst - Petra och Camilla typ
som du vill träffa oftare - Många många och många
som du vill krama - Camilla, och älskade Petra!
som är din bästavän - Petra
som är en riktig vän - Petra och Josefin
som alltid ställer upp - Josefin och Petra
som du tror kommer vara vän med livet ut - Petra eller Camilla
som du litar 100 % på - Petra
som du har många minnen med - Petra Fagerlönn!!!!!!! :)
som du aldrig kommer att lämna - Camilla
som du tycker är bäst - Haha Petra ;)
som får dej att le fast allt känns tungt - Alla närmsta vänner
som du nästan alltid har roligt med - Petra, (+folk vi umgås med), Josefin k, Josefin Ö, Rasmus, Matilda
som du tycker är snygg - Ojojoj, Petra vilken heting hon är ;)
som du har spenderat mest tid med i sommar - Petra helt klart! :D
som du ramlade med senast - Petra här med ;)
som låg på dej sist - Ingen aning ;)

tjugofemte juni tvåtusentolv

Vilken helg midsommar helg. Vill f*n ge beröm till den som orkar läsa all text här under!
 
 
På fredag for jag med pappa och Ellen till hembygdsområdet för att titta på majstången och allt som hör till och fika. For hem och sedan vidare till kyrkogården. Efter det var det mat sedan gick jag och chillade. Vid 12-1 frågade Petra om jag skulle hänga med ut å promma så då gjorde jag det. Vi gick runt i stan och vid kanske 2 mötte vi upp Kim och gick runt å surrade med han sen mötte vi nå andra folk å socialade med dom. Vid 5.30 började vi tre knapa hem till Petra för att fika. Efter det for Kim hem och vi gick å la oss vid sju.
 
Lördag vaknade vi typ 17, käkade frukost sen for vi på ica å köpte chips å dricka, for hem till mig å jg fixade mig, for hem till Petra occh hon fixade sig. Vis 21-22 hämtade vi pizza och åt med hennes mamma. Sen for vi ut med bilen, hade inget å göra där vid tolv så jag fick för mig att vis kulle fara ut och fota oss. Så vid 2 kom vi oss ut och fotade på oss en massa ställen. Typ tippsta, sandviken, dundret, sjöparken och hembygdsområdet. Sen vid typ 8 åkte Jag Petra, Kim och Andre till Kim. Väl där slog vi på en film och sen somnade jag vid typ 10 efter att ha sagt hejdå till Rasmus som for till USA. Sov tre pers på en tre-sits soffa, trångt som fan.
 
Vi vaknade vid 3, på söndag eftermiddag, eller flera gånger under de timmarna och ochså. Fick veta att Petra pratat i sömnen och att jag hade gjort nå konstiga ljud och snarkat. Sen for vi 4 till till stan, knatade omkring och P & K åkte longbord, sen vid 6 for K & A hem så jag och petra åkte till henne och käkade mat. Sen gick vi in i stugan å chillade. Slutade med att Petra somnade så jag knatade hem eftersom jag inte vill väcka henne.
 
Idag har jag jobbat, har typ ett helvete när jajg knappt sovit inatt. Har typ precis kommit ur duschen och nu ska jag lägga mig och titta TV om det inte händer något annat kul :)
 
 
såhär såg det ut på dundret när vi var påväg därifrån. En massa snö, i slutat av JUNI?!
 
 

tjugoandra juni tvåtusentolv

Igår var det jobb mellan 9 & 3. Sen hem och ta det lungt, och fixa sig. För på kvällen var det filmhäng hos Agnes som gällde. Jag, Kristina, Matilda, Anya och Rasmus tog bussen vid 9 till henne och väl där tittade vi på Ritualen. En läskig/äcklig film som jag inte fattade nåt av men jga vill då aldrig se om den igen. Sen sa vi hejdå till Rasmus som lyfter till LOS ANGELES i övermorgon (?). De va väl sådär men vi hinner träffas fler gånger innan jag åker.
 
Vid 00,20 åkte jag + Matilda och Anya hemmåt och när jag kom hem var jag hungrig som en gris. Gjorde chockladbollssmet och åt med Moa. Sen hoppade jag i säng vid två och har sovit några timmar. Nu ska jag äta något och sen ser vi vad som händer. Och Glad Midsommer på er, här regnar det.
 

tjugonde juni tvåtusentolv

Fick mina visumansökningar i förrgår. Så nu har vi varit å fotat en bild till det och nu ska de bara fyllas i.
Sen bokar vi tid till intervju på ambassaden i Stockholmia.


femtonde juni tvåtusentolv

Var i hufudstaden i helg. Möte på lördag inför usa. Middag på Hard Rock Café. Shoååing i massor. Grillat köt och potatit. Frukost på altanen. Solat. Tagit det lugnt. Åkt tåg. Läst roliga skyltar efter tågspåren.

Det har min helg bestått av. hAr varit roligt det. På tisdag när jag kom var det bara att sticka på jobbet. Jobbar på dagis och det är kul. Fast är trött varenda gång jag kommer hem men det är väl normalt. Hade kunnat gå och sova ett tag nu ;)

Har minst sex veckor kvar i SVEEERIGEE!!! Sen bär det av till The United States of America!


Imorgon ska jag, Josefin och Petra kolla på alla raggarbilar och kanske hitta på något annat.

Har verkligen ingen ork till bloggen nu. Inget intressant att skriva om! Vi hörs när det kommer något roligt.

sjunde juni tvåtusentolv

Detta inlägg ska jag tillägna Agnes. Eller ja, hon tyckte att jag uppdaterade så sällan.

Inatt har jag sovit 4.5 timme, kom hem från Josse kring ett och låg och vred mig i sängen ända fram till tre nåfongång. Sen gick jag upp vid halv åtta och åkte tiull skolan för att städa. Städa skåp och klassrum = extremt onödigt. Sen var det lunch, vi satte oss i en lekpar och njöt av vädret. Sen knatade jag och Rasmus till aulan, han spelade lite piano, senare kom Linette och Agnes dit. Det blev ett himla massa mer pianospelande sen gick vi till maten.

Sista lunchen någonsin med klassen. Det känndes väl sådär. Sen var det bowling som stod på spel. Gick åt skogen i början men mot slutet var jag kung på det :D

Åkte hem i regnet och nu ska jag sova ett tag, sedan är det grundelbal!

Hejdå


tredje juni tvåtusentolv

Kände för att fira den nya månaden med en ny bloggdesign. Hoppas att ni tycker om den! :)

tredje juni tvåtusentolv

Idag så for Camilla hem. Tänk att hon åkte 50 mil bara för att komma på min och Matildas avskedfest!
Iaf, så var avskedsfesten helt j*****la underbar! Mycket skratt, underbara människor, tårar, tal och andra roliga saker. Mina bilder är fortfarande på kameran då jag tappat bort min sladd. Så kan lägga ut några bilder från Matilda.

Fick några presenter. En sverigeflagga av Emma, en ordbok av Johan och Louise med en bild på dom inuti, en till ordbok av Rasmus och Agnes, lite träningssaker av Kristina och Lina och en bild på mig och Camilla av Camilla! Sen har jag nu en hel bok med fina hälsningar i, kommer inte kunna hålla mig till att läsa dom på flyget. '

Efter att jag lämnat Camilla på tåget gick jag hem och tvättade min cykel och hjälpe pappa på gården. Nu ska jag typ duscha och sen kanske gå en promenad, och sen blir det troligtvis BB finalen.

Gjorde ett lite collage från kvällen!